Waterverf schilderij van hert in bos - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-16

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-016
Deze Diamondpainting set bevat alle materialen om een prachtig waterverf schilderij te maken van een hert in een bos. Het schilderij is zeer gedetailleerd en heeft levendige kleuren die de delicate kenmerken van het reekalf en zijn omgeving vastleggen. Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpainting set een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van dit schilderij.
€30.95 incl tax
 • subtitles Full description

  De Diamondpainting set bevat alle benodigde materialen om een prachtig waterverf schilderij van een hert in een bos te maken. Deze zeer gedetailleerde compositie bevat een serene illustratie van een klein hertje met een onschuldig gezicht, comfortabel genesteld in een grasveld. Het reekalfje wordt omringd door een warm en stoffig licht, wat een vredige en kalmerende sfeer creëert.

  Met een afmeting van 40 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.