Uil op tak 2 - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-057

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-057
Deze diamond painting set biedt een uitdagend en bevredigend project om je creatieve vaardigheden te testen. Het bevat alles wat je nodig hebt om een prachtig 40 bij 40 cm kunstwerk te maken. Het ontwerp van de Afrikaanse olifant is adembenemend realistisch en heeft een betoverende symmetrie. De vlinderverlichting zorgt voor een psychedelische blacklight-stijl die je meeneemt naar een wereld van pure verbeelding. Het resultaat is een prachtig en uniek kunstwerk dat perfect is om aan de muur te hangen of om cadeau te doen aan creatieve vrienden of familieleden.
€30.95 incl tax
 • subtitles Full description

  Deze verbluffende set van Diamondpainting biedt een prachtig gedetailleerde afbeelding van een uil op een tak, omringd door de mystieke boslagune.

  De uil op tak Diamondpainting set is een uniek en kunstig stuk dat is gemaakt met behulp van een airbrush-techniek, waardoor het een dimensionale kwaliteit heeft gekregen waardoor de uil en zijn omgeving tot leven komen. Het fantasy kunststijl geeft het schilderij een dromerige avondstemming die je meeneemt naar een vredige en serene plek.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.