Stenen muur - stans - Gummiapan - D230314

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 1 in stock
SKU: GPD230314
Ontdek de veelzijdige Stenen Muur stansen, ideaal voor het creëren van prachtige achtergronden op kaarten. Met een dubbele stansfunctie en realistische stenen textuur voegen deze hoogwaardige stansen een vleugje klasse toe aan je ontwerpen. De grote stans meet ongeveer 33,5x53 mm, terwijl de kleinere stans 21x34,5 mm is. Deze duurzame en gemakkelijk te gebruiken stansen zijn perfect voor kaarten, scrapbooking en kunstprojecten. Laat je creativiteit de vrije loop en bestel vandaag nog de Stenen Muur stansen om je projecten onvergetelijk te maken!
€5.50 incl tax
  • subtitles Full description

    Ontdek de verbluffende schoonheid van de Stenen Muur, een veelzijdig product dat perfect is voor het creëren van prachtige achtergronden op kaarten. Met zijn unieke dubbele stansfunctie voegt deze set van twee stansen een extra dimensie toe aan je creatieve projecten. Laat je verbeelding de vrije loop en ontwerp kaarten die indruk maken!

    Met de Stenen Muur stansen kun je moeiteloos realistische stenen texturen toevoegen aan je kaarten. De grote stans heeft afmetingen van ongeveer 33,5x53 mm, terwijl de kleinere stans meet 21x34,5 mm. Deze variatie in grootte biedt je de flexibiliteit om verschillende ontwerpen te maken en de stenen naar wens te rangschikken.

    Of je nu een verjaardagskaart, een uitnodiging of een bedankkaart maakt, de Stenen Muur stansen zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een unieke achtergrond. De gedetailleerde stenen structuur voegt textuur en diepte toe aan je ontwerpen, waardoor ze er visueel aantrekkelijk uitzien en een vleugje elegantie toevoegen aan elke gelegenheid.

    De Stenen Muur stansen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk in gebruik zijn. De scherpe snijranden zorgen voor een nauwkeurige en nette snede, terwijl de compacte afmetingen van de stansen ervoor zorgen dat ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet in gebruik zijn.