Roer - stans - Gummiapan - D230305

Manufacturer: Gummiapan
Availability: 4 in stock
SKU: GPD230305
Ontdek de veelzijdige "Roer" stans van Gummiapan, een compact en handzaam product met een formaat van ongeveer 48,5x48,5 mm. Deze hoogwaardige stans biedt de mogelijkheid om gedetailleerde vormen en patroon te snijden uit diverse materialen. Met zijn duurzaamheid en uitstekende snijprecisie tilt Gummiapan uw creatieve projecten naar een hoger niveau. Voeg dit innovatieve product toe aan uw collectie en laat uw verbeelding de vrije loop om prachtige en opvallende ontwerpen te maken.
€5.00 incl tax
  • subtitles Full description

    Deze voortreffelijke creatie van Gummiapan, genaamd "Roer", is een innovatief en veelzijdig product dat elke creatieve geest zal bekoren. Met zijn compacte formaat van ongeveer 48,5x48,5 mm biedt het de perfecte balans tussen handzaamheid en functionaliteit.

    Met het "Roer" in uw creatieve arsenaal, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt het gebruiken om unieke kaarten, scrapbookpagina's, uitnodigingen, decoraties en meer te maken. Laat uw verbeelding de vrije loop en laat dit product u helpen bij het verwezenlijken van uw artistieke visie.