Rivier bij schemer, - Diamond painting - Josephiena.nl - DP-23

Manufacturer: Josephiena`s
Availability: In stock
SKU: DP-23
Deze Diamondpainting set van 30 bij 40 cm bevat alles wat je nodig hebt om een prachtige afbeelding van een rivier bij schemering te creëren. De afbeelding is vakkundig vastgelegd door een fotograaf en heeft levendige kleuren en weelderig groene bomen op de voorgrond. Met hoogwaardige diamanten en duidelijke instructies is deze set geschikt voor beginners en ervaren creatievelingen. Het resultaat is een adembenemend kunstwerk dat geschikt is om op te hangen of cadeau te geven. Een must-have voor liefhebbers van prachtige landschappen en fenomenale fotografie.
€24.95 incl tax
 • subtitles Full description

  De Diamondpainting set is perfect voor iedereen die graag zijn of haar creatieve vaardigheden wil verbeteren en tegelijkertijd wil genieten van een prachtige rivierscène bij schemering. De afbeelding is vakkundig vastgelegd door een fotograaf die het moment van een zonsondergang perfect heeft weten vast te leggen. Het resultaat is een adembenemende foto waarbij de rivier lijkt op een rivier van blauw vuur.

  De kleuren in de foto zijn zo levendig en levendig dat je bijna de warmte van de zon op je huid kunt voelen. De weelderig groene bomen op de voorgrond vormen een mooi contrast met de lucht en dragen bij aan de algehele schoonheid van de omgeving.

  Met een afmeting van 30 bij 40 cm is deze diamantpaintingset een perfecte grootte voor het weergeven van alle intrigerende details van het portret.

  De set bevat alles wat je nodig hebt om deze verbluffende afbeelding te maken, waaronder acryl diamantsteenjes in verschillende kleuren, een canvas met patroon, een stukje was, een roestvrijstalen pincet, een pen, drie vervangbare koppen voor het diamantapplicator en een schudbakje. Met deze materialen kunt u nauwkeurig de diamanten plaatsen om de afbeelding tot leven te brengen en de indrukwekkende details te accentueren.

  Het eindresultaat van deze diamantpaintingset is een prachtig kunstwerk dat zeker de aandacht zal trekken.

  Als u op zoek bent naar een uitdagende, maar tegelijkertijd bevredigende hobby, dan is diamondpainting de perfecte keuze. Het is een leuke en ontspannende activiteit die u de mogelijkheid biedt om een verbluffend kunstwerk te creëren dat u trots kunt ophangen in uw huis. Met deze diamantpaintingset kunt u uw artistieke vaardigheden uitbreiden en uw verbeelding de vrije loop laten.