Other brands

Sort by

Divine – Lavinia Stencils - ST030

LET OP: de verpakking van deze stencil past niet in een brievenbusdoos en word verstuur als pakketpost. Prachtig ontworpen stencils voor gebruik met inkt, verf, pasta en andere media voor het decoreren van MDF, papier, glas, plastic, karton, hout, textiel en vele andere materialen. 20cm x 20cm

Dutch Card Art A5 Winter Hat

Afmeting: 145 x 160 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Card Art Ticketstub A5

Afmeting: 205 x 100 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.

Dutch Doobadoo Box Art A4 Coach

Afmeting: ca. 295 x 180 mm Met dit sjabloon kun je een mooie basis maken voor kaarten of de verschillende maten op elkaar leggen (matten). Simpel door met een potlood langs de lijn van de gewenste grote te gaan en vervolgens uit te knippen.