Finnabair

Sorteren op

Finnabair Art Basics Clear Gesso

Inhoud: 250 ml Transparant, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.

Finnabair Art Basics Heavy Gesso Black (250ml)

Inhoud: 250 ml Zwart, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.

Finnabair Art Basics Heavy Gesso White (250ml)

Inhoud: 250 ml Wit, ondoorzichtig, mat, basis acryl. Werkt goed als primer op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Snel te verwijderen. Werkt goed voor een verscheidenheid aan kleurproducten en zorgt voor een egale, niet-vergelende, kalkachtige achtergrond. Gesso is op waterbasis, maar blijvend en flexibel na droging. Kan worden gemengd met piment of acrylverf om een reeks aangepaste kleurondergronden te creëren. Aanbrengen met een verfkwast of paletmes. Niet giftig. Archiefveilig.

Finnabair Art Extravagance Texture Paste White Crackle

Inhoud: 250 ml Dichte, permanente, heldere pasta die een antiek uitziend, krakend effect geeft. De grootte van craquelé is afhankelijk van de dikte van de laag. Mogelijk om te drogen met verwarmingsgereedschap, hoewel het craquelé minder intens zal zijn. Werkt op de meeste ondergronden: inclusief canvas, hout, papier, metaal, spaanplaat, stof, plastic, etc. Overschilderbaar met verf op waterbasis. Aanbrengen met paletmessen of textuurgereedschap. Op waterbasis, veilig voor archivering, niet giftig.

Finnabair Art Ingredients Melange Art Pebbles

Pot met ronde, heldere mini-kunstkiezelstenen in verschillende maten. Geweldig als kleine versieringen voor mixed-media, scrapbooking, journaling en home decor projecten. Ze kunnen worden verlijmd met Art Basics art Mediums of lijm. 46st